Why Us

WHY CHOOSE US

Welcome to our apartments.

CAN MARIANO

Casa nostra va més enllà d'un simple establiment turístic.

Can Mariano, antigament anomenada Casa Caset, és un Hotel rural, també restaurant, amb uns quants anys d’història. Ja a principis de segle XX, Casa Caset era una antiga taberna, colmado on s’hi podia trobar tot el necessari per l’època. Amb el pas dels anys i dels diferents aconteixements comesos en una etapa fosca, va renèixer com a Can Mariano de Baro. Un referent a la comarca, gràcies a la carismàtica figura del Mariano de Visa i l’entrega incondicional de la Nati Riu Piquer, filla de Casa Caset.

El negoci va anar evolucionant, i la Pilar, estudiant de medicina i única filla del Mariano i la Nati, va tornar al Pallars per portar el negoci dels seus pares amb el seu marit, en Josep Picolo d’Unarre. Ells dos van ser la combianció perfecte per fer crèixer, a base de molt de sacrifici i treball el nostre establiment tal com el coneixem a dia d’avui.

Com ens agrada dir, estem a casa, i volem que qui ens visiti, s’hi senti com a tal, que noti la tradició i el caliu que els nostres avantpassats ens han traslladat.

En un entorn inmillorable, el nostre Pallars, una terra verge i plena de racons, on per sort, encara avui et pots perdre i renèixer.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si tens qualsevol pregunta, no dubtis en contactar amb nosaltres

Per telèfon

Per mail

Drop By and Talk

Etiam cursus sapien quis ligula rhoncus, quis sollicitudin dolor ultricies. Cras tempus aliquet quam.